Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sztárok rendőrségi fotói

Frank Sinatrat 1938 - ban vette őrizetbe a rendőrség: egy fiatalnőnek ígért házasságot csak azért, hogy ágyba bújhasson vele. nem vette feleségül később sem.

Jin Morrisont, a "Doors" frontemberét 1963-ban ittas vezetésért vették őrizetbe. Nem utoljára.

 Amikor Jimmi Hendrixet 1969 - ben marihuana és hasis birtoklásáért őrizetbe vették, nagyon eredeti magyarázattal szolgált. Azt mondta, hogy biztosan egy rajongója csúsztatta a zsebébe.Hihető.

Johnny Cash - nek nem voltak olyan jó ötletei, mint Hendrixnek, amikor 1965-ben Mexikóból érkezőben amphetaminokat találtak nála, egyszerűen beismerést tett és biztosan nagyon megbánta.

Al Pacino kemény gyerek volt, még akkor is csak mosolygott, amikor engedély nélküli fegyverviselésért kapcsolták le.

David Crosby egy összevont Johnny Cash és Al Pacino, őt ugyanis egyszerre vették őrizetbe tiltott kábítószerhasználatért és illegális fegyverbirtoklásért . Látszik is a képen.

250 dollár büntetéssel megúszta Dennis Hopper, amikor 1975-ben autobalesetet okozott majd elhajtott a helyszínről. Nem sokkal utána elkapták és előállították.

A Geoge W. Bush - ról készült kép természetesen egy fake, de lehetne igazi is: 1976 - ban  ittas -akkor auto - vezetésért vitték az őrszobára.

50 Cent-et / alias Curtis Jackson/  a klasszikus heroin - kokain kombináció birtoklásáért kapták el, de volt egy másik látogatása is az őrszobán, amikor egyetlen napon három közlekedési szabálysértést követett el.

Janis Joplint a közrend megzavarásával és közelégedetlenség szításával vádolták meg 1969-ben, amikor a színpadon vulgáris kifejezéseket használt. Később mindkét vádpont alól felmentették.

Mick Jagger , 1972. Testi erőszak alkalmazása és engedetlenség  az intézkedő rendőrrel szemben.

Itt már nagyon komoly volt az indok: azzal vádolták, hogy részt vette egy konkurrens zenekar egyik tagjának meggyilkolásában.

Hugh Grant kedvenc képe, miután egy örömlánnyal orálszex közben kapcsolták le a kocsijában....1180 dollár büntetést fizetett, de valószínűleh ez volt az az eset, amikor nem örült annak, hogy címlapra került.

1991-ben egy Saint Louisi - i  koncerten leugrott a színpadról a közönség közé, hogy megakadályozzon egy nézőt a filmezésben. Ebből tumultus kerekedett, 60 - an megsérültek és több millió dolláros kár keletkezett. Rose- nak 50 000 dollár büntetést kellett fizetnie.

0 Tovább

Első lecke terroristáknak

 Arra lehet számítani, hogy a kapanyél is elsülhet, az viszont szinte biztos, hogy egy kibiztosított Kalasnyikov sorozatra állítva addig tüzel, amíg kapaszkodsz a ravaszába. Oktatóvideó kezdő terroristáknak és egyéb elméleti harci szakértőknek.

0 Tovább

Fénykereszt Michiganben

Mechaele Loraffe január 15 - én  Michigan szövetségi államban fekvő Buchanan település mellett autózott, amikor szépnek találta a napfelkeltét és lefotózta. Csak később vette észre, hogy valójában milyen különös fényjelenség volt, amit látott.

Azóta az UFO - hívők körében nagyon népszerű lett a kép, de a földi eredete sem kizárt, hiszen a kereszt aljában egy nagyon erős fény látható, talán éppen egy mesterséges forrásból.

0 Tovább

Magyar elnökjelölt az USA-ban

  Zoltán István talán még Donald Trumpnál is extravagánsabb elnökjelölt a most zajló amerikai választási kampányban. Az Örök Élet Egyházának jelöltjeként egy koporsó alakú busszal járja az Egyesült Államok városait és a transzhumanizmust hirdeti.

A  42 éves férfi azóta képviseli az örök életre való törekvést , mióta néhány éve Vietnamban  csak néhány centiméterrel lépett egy akna mellé.  Egyházi karrierje előtt ugyanis a National Geographic haditudósítója volt.

 Az USA -ban a kép szerint sem teljesen ismeretlen. Eredetileg filozófiát tanult a Columbia Egyetemen, most a transzhumanizmus  tanítása szerint harcol a szörnyű halál ellen az örök életért.

Ehhez pedig - szerinte - elengedhetetlen, hogy az ember összeolvadjon a modern technikával, chipek irányítsák és az agy önmagától kapcsolódhasson pl. egy wifi - re. Zoltán István álma nem más, minthogy az ember a szupertechnika megjelenése legyen, egy tökéletes, örökéletű robot.

Ezt hirdeti koporsó formájú buszával beutazva az Egyesült Államokat. Novemberben kiderül, hány amerikai választópolgár bízik abban, hogy Zoltán István képes számára elnökként garantálni az örök életet.

2 Tovább

Halálsoron Amerikában

 Miután 2006-ban  az Egyesült Államok Szövetségi Bírósága megállapította, hogy a méreginjekcióval történő kivégzés szükségtelen szenvedést okoz az elítélteknek, több szövetségi államban felfüggesztették a halálos ítéletek végrehajtását. Talán ezért engedélyezte a kaliforniai San Quentin város böröne, hogy fotósok nézhessék meg a halálsort.

A börtön bejárata...

Charles Case kétszeres gyilkosságért ül a halálsoron. A világ legrosszabb helyének tartja és felkészült a halálra. A képen az ügyvédjének ír levelet.

Scott Petersont -középen -a felesége megyilkolásáért ítélték halálra, Larry Hazlette -jobboldalon -egy kisváros szépségkirálynőjét gyilkolta meg, miután megerőszakolta.

Minden leolvasható az őr arcáról...

Robert Galvant egy rabtársa meggyilkolásáért ítélték halálra....

Robert Sarinana és felesége  a 11 éves unokaöccsüket gyilkolták meg. Éppen levelet írt a feleségének.

"Figyelmeztetés nélkül lövünk"...áll a táblán....

Őr a folyósón..

Halálraítélt ....

Így lehet telefonálni...

Martin Navarette halálraítélt a cellájában...

Hallássérült halálraítéltet  kísérnek a folyósón....

"A világ legvidámabb helye", olvasható a folyósón elhelyezett óra melletti feliraton......

0 Tovább

cubalibre

blogavatar

Ki tudja, hogyan változik holnap a tegnap. Esély mindenesetre van rá.

Utolsó kommentek