Én is szívesen szülnék gyereket és bár az orvostudomány még nem tart ott, még nem adtuk fel teljesen a reményt a párommal- nyilatkozta a Reutersnek az ismert énekes, Sir Elton John.

A brit popzenész tipikus hetero macsónak nevezte magyar kollégáját Ákost , aki a mai napig nemi megkülönböztetést alkalmaz és kizárólag a nők feladatának tekinti a gyermekek szülését.

 

Itt lenne az idő - mondta felháborodottan Sir Elton John -hogy a demokratikus liberális világ végre fellépjen az ilyen megkülönböztetések ellen és egyértelműen foglaljon állást a meleg férfiak szülési joga mellett.

Az egyszerűen nem képviselhető, hogy csak azért, mert a férfiaknak nincs méhük, egy ilyen elmaradott gondolkodású énekes egyszerűen hátrányosan megkülönböztesse azokat a férfiakat, akik ugyancsak szívesen szülnének gyermeket a férjüknek.

Ha a nők lehetnek katonatisztek, akkor nekem is jogom van az anyaságra, mondta Sir Elton John és jelezte, már vásárolt is egy magyar bejegyzésű Telekomos mobiltelefont, hogy kezvezményes tarifával tudja hívni magyar melegtársait és közös demonstrációt szervezhessenek a Hősök terére , követelve, hogy a magyar kormány végre oldja meg a férfiak anyaságát !

 

Mind mondta, az ellenzéki vezetők közül már bejelentkezett Gyurcsány Ferenc, aki egy "Én is anya vagyok" feliratú táblával vesz részt a demonstráción.

Sir Elton szerint a jogkövetelő tüntetést támogatják Fodor Gábor és a magyar liberálisok is , akik ugyancsak követelni fogják, hogy az anyaság joga terjedjen ki a férfiakra is . Első körben a liberális férfiakra, mivel gyakorlati példával kívánnak elöljárni.

Szép lenne -mondta a brit poplegenda - ha az eseményre Angela Merkel is el tudna jönni. Sajnos ő nem kötheti a nyakába az "Én is anya vagyok" feliratú táblát, ezért az ezévi szlogenje lesz majd olvasható a nyakában " Én ezt is megoldom nektek..."

Sir Elton az interjúban még hozzátette:...Ákos szégyellje magát, hogy az egynemű kapcsolatokban élőkből még azt sem tudja kinézni, hogy gyereket tudnának szülni.

Ez az ember egy feminista bérenc - mondta Sir Elton John.