Frank Sinatrat 1938 - ban vette őrizetbe a rendőrség: egy fiatalnőnek ígért házasságot csak azért, hogy ágyba bújhasson vele. nem vette feleségül később sem.

Jin Morrisont, a "Doors" frontemberét 1963-ban ittas vezetésért vették őrizetbe. Nem utoljára.

 Amikor Jimmi Hendrixet 1969 - ben marihuana és hasis birtoklásáért őrizetbe vették, nagyon eredeti magyarázattal szolgált. Azt mondta, hogy biztosan egy rajongója csúsztatta a zsebébe.Hihető.

Johnny Cash - nek nem voltak olyan jó ötletei, mint Hendrixnek, amikor 1965-ben Mexikóból érkezőben amphetaminokat találtak nála, egyszerűen beismerést tett és biztosan nagyon megbánta.

Al Pacino kemény gyerek volt, még akkor is csak mosolygott, amikor engedély nélküli fegyverviselésért kapcsolták le.

David Crosby egy összevont Johnny Cash és Al Pacino, őt ugyanis egyszerre vették őrizetbe tiltott kábítószerhasználatért és illegális fegyverbirtoklásért . Látszik is a képen.

250 dollár büntetéssel megúszta Dennis Hopper, amikor 1975-ben autobalesetet okozott majd elhajtott a helyszínről. Nem sokkal utána elkapták és előállították.

A Geoge W. Bush - ról készült kép természetesen egy fake, de lehetne igazi is: 1976 - ban  ittas -akkor auto - vezetésért vitték az őrszobára.

50 Cent-et / alias Curtis Jackson/  a klasszikus heroin - kokain kombináció birtoklásáért kapták el, de volt egy másik látogatása is az őrszobán, amikor egyetlen napon három közlekedési szabálysértést követett el.

Janis Joplint a közrend megzavarásával és közelégedetlenség szításával vádolták meg 1969-ben, amikor a színpadon vulgáris kifejezéseket használt. Később mindkét vádpont alól felmentették.

Mick Jagger , 1972. Testi erőszak alkalmazása és engedetlenség  az intézkedő rendőrrel szemben.

Itt már nagyon komoly volt az indok: azzal vádolták, hogy részt vette egy konkurrens zenekar egyik tagjának meggyilkolásában.

Hugh Grant kedvenc képe, miután egy örömlánnyal orálszex közben kapcsolták le a kocsijában....1180 dollár büntetést fizetett, de valószínűleh ez volt az az eset, amikor nem örült annak, hogy címlapra került.

1991-ben egy Saint Louisi - i  koncerten leugrott a színpadról a közönség közé, hogy megakadályozzon egy nézőt a filmezésben. Ebből tumultus kerekedett, 60 - an megsérültek és több millió dolláros kár keletkezett. Rose- nak 50 000 dollár büntetést kellett fizetnie.