Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fürödj malacokkal

 

Pár éve indult az egész őrület, amikor a Bahama  Szigeteken az Exuma Cays strandját elkezdték birtokba venni a malacok. Nagyon jól berendezkedtek a fővárostól, Nassau - tól nem is túl messzi területen , elszaporodtak és ma már minden magára valamit adó turistának szinte kötelező a malackodás. Az Instán valóságos trend lett belőle, a legismertebb  fashion bloggerek szinte versenyt futnak a malacokért, mint..Alaine Kristina..

.....Natasha Oakley...

...és Devin Burgman is. 

A trend tehát egyértelmű , lehet követni , ha valaki arra jár, ki ne hagyja a malacokat ! Itt van még néhány kép a malackákról , kedvcsinálónak.....

Irina Shayk..

..és még....

4 Tovább

Észak - Korea legjobb vendéglői


 Ha hallasz valami Észak Koreáról, akor legtöbbször a katonai parádék és pártkongresszusok képeit láthatod , esetleg egy hadgyakorlatot vagy valami más ilyesmit . Úgy marad meg bennünk az ország, mint a csúnya katonalányok és a sár, a nehéz szürkeség és komorság hazája. Pedig nem, vagy legalábbis nem csak.

 Aram Pan szingapuri fotós és filmes érdekes összeállítást készített Pjongjang , a főváros legjobb éttermeiről úgy, hogy igyekezett elkerülni azokat a helyeket, ahol sok turista fordul meg. Nézd meg vagy nézz bele, érdemes.

Ezt a második filmet is ő készítette, ebből kiderül, milyen a város, amelyekben az étterme vannak. Kicsit más, mint amit eddig láttál....

4 Tovább

Jó ugrás, rossz időzítés

 Ha nem lennének bizonyos természeti jelenségek, mint pl. a hullámok után visszahúzódó víz, akkor a chilei  Daniel Egana Gallardo ragyogó ugrással vetette volna magát a tengerbe. Az ugrás maga rendben is volt, csak....

.....:-)))))

0 Tovább

Smink nélkül is felismernéd őket ?

Aligha....Minden nő más lesz, ha szépen kisminkeli magát, de vannak, akik nem csak változnak valamennyit, de gyakorlatilag felismerhetetlenné válnak smink nélkül. Valószínűleg te sem ismernél fel senkit a topmodellek közül, ha csak úgy szembe jönne veled az utcán.

 Na jó...talán Claudia Schiffert.....

Valóság.....és glamour......

1. Anastasia Ivanova

valóság......

.....Anastasia glamour....

2.Anja Cihoric

.....Anja Cihoric glamour....

3.Britt Maren

....Britt Maren glamour....

4.Cat Mc Neil

....Cat Mc Neil glamour....

5.Claudia Schiffer

....Claudia Schiffer glamour....

6.Karlie Kloss

....Karlie Kloss  glamour...

7.Raquel Zimmermnn

.....Raquel Zimmermann glamour....

8.Vasilisa Pavlova

.....Vasilisa Pavlova glamour....

0 Tovább

A vegák tényleg tovább bírják ?

Közeledik a Super-Bowl , amely az USA - ban minden bizonnyal a legnézettebb tv-adás lesz. Az egész arról - is -híres, hogy ebben a műsorban a legdrágábbak a reklámok, simán befizethetnél 30 másodpercért akár 5 millió dollárt is. Ennyit is megér, mondta a PETA állatvédelmi szövetség és az alábbi reklámot szerette volna megrendelni, amely bizonyítja, mennyivel kitartóbbak a vegetáriánusok a húsevőknél. Ha nem is éppen kosárlabdában.

 A CBS viszont nem hajlandó sugározni a relámot, ami a prűd USA - ban nem csoda, a svédek vérnyomása meg sem inogna egy ilyen reklám  láttán. Persze a célt elérték így is, sőt éppen így, hiszen a Neten eddig is több, mint egymillióan nézték meg, mint te most.

2 Tovább

cubalibre

blogavatar

Ki tudja, hogyan változik holnap a tegnap. Esély mindenesetre van rá.

Utolsó kommentek