Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jégrevű Bakuban

..és még egy karcolás sem esik senkin, semmin..szinte teljesen hihetetlen !

 Talán a szorgalmas dudálás segített, talán az imádkozás, de a töréntek ellentmondanak minden valószínűség  számításnak.

4 Tovább

A hősök részegen is hősök

 A mobillal rögzített videot két erősen ittas ausztrál készítette, akik egy vidám party uán hazafelé menet egy benzinkútnál akartak venni egy ki harapnivalót. A film azzal kezdődik, hogy egyikük mérgelődik az elszakadt papucsa miatt. Aztán feltűnik a fehér kocsi és világos:..ez rablás lesz. Ittas hőseink azonban nem menekülnek el, kihúzzák a kocsiból a slusszkulcsot és nyugodt lélekkel szólnak a benzinkutasnak, hogy hívja a rendőrséget. A két rabló visszajön a kocsihoz, de a kulcs hiányában kénytelenek gyalog menekülni.Hősünk végig kommunikációs közelségben marad, sőt beül az autóba is, valamilyen közelebbről nem meghatározott céllal.

 Bár nem voltak fizikailag a csúcson, még üldözni is megpróbálták a bűnelkövetőket, de nem vethetjük a szemükre, hogy ez nem sikerült nekik, elvégre a rendőrség sem fél papucsban szaladgál utánuk.

 Mindenesetre a két bátor - és már józan - férfi ma Ausztrália hőse !

0 Tovább

Privátgép túristajeggyel

Alex Simon megélte azt, ami a légiközlekedés legvalószínűtlenebb eseménye:...egyedüli utas volt egy menetrendszerinti járaton.

 A huszonnyolcéves szlovák fiú egyébként nem a luxus megszállotja, utazásai során csak egy hátizsákot visz magával és azt a pénzt, amit hat hónap alatt megkeres. A másik hat hónapot utazással tölti. Így volt ez az Egyesült Államokban vagy az Amazonas vidékén tett utazása során is, de csak a Fülöp szigeteken kapott különgépet. Ő volt ugyanis az egyetlen, aki jegyet vett a Manila - Boracay járatra, pedig mellette volt még 99 üres hely.


 Alexet egyedül engedték át a beszálló kapun, egyedül volt a buszban és mivel nem tűnt veszélyes elemnek, a pilóták is végig nyitva hagyták az ajtót, így a jelenleg Ausztriában dolgozó pincér menet közben is diskurálhatott a pilótával és a másodpilótanővel.

 A blogjában Alex meg is jegyezte:.ha nem veszi videora az egészet, még a barátai sem hitték volna el, mi történt vele.

2 Tovább

Melyik az igazi George Clooney ?

 Meg tudod mondani ? Nem ? Éppen ez a baja a Nespresso cégnek is, amely éppen 50 000 dollárra perli izraeli konkurrensét, az Israeli Espresso Clubot, amely egy Clooney-klónnal zavarja össze a kávéfogyasztók fejét.

Az Israeli Espresso Club azt mondja, hogy a Clooney - klónnal csak viccelnek, a Nespresso pedig azt, hogy nemcsak Clooney-t klónozták, hanem a termékeiket is.

 Csak remélni tudjuk, hogy legalább Amal Clooney  valahogy különbséget tud tenni. Ha másként nem úgy, hogy reggelente megbeszélnek George - al egy délutáni jelszót.

4 Tovább

Putyin:tetszik a kommunizmus

  "Tetszettek és még mindig tetszenek a kommunista gondolatok. Ha megnézzük a "Kommunizmus Építőinek Kodexét", amelyet a Szovjetunióban nagy példányszámban adtak ki, akkor láthatjuk, hogy nagyon hasonlít a Bibliára. Ez nem vicc, valóban egy metszete a Bibliának." Ezt Vlagyimir Putyin az Összoroszországi Nemzeti Front gyűlésén mondta és hozzáfűzte, azok közé tartozik, akik máig megtartották egykori párttagsági könyvüket.

 Putyin úgy látta a találkozón, hogy a Kodexben a testvériség, egyenlőség és a boldogságra törekvés nagyon szép gondolatai szerepeltek, de hozzáfűzte azt is, hogy a valóság ettől a Szovjetúnióban sajnos nagyon messze járt. 

 "Nem voltam az elmélet oldaláról jövő kommunista, de azért igyekeztem mindent megőrizni, ami akkor volt",mondta Putin, aki kiemelte, hogy mint egykori KGB - s tiszt nemcsak egyszerű párttag volt, de felelősséget viselt a Szovjetunió biztonságáért is.

2 Tovább

cubalibre

blogavatar

Ki tudja, hogyan változik holnap a tegnap. Esély mindenesetre van rá.

Utolsó kommentek