Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kövér nő a jövő ideálja

  Legalábbis akkor, ha a "Sports Illustrated" stranddivat kiadása a hétvégén valóban új korszakot nyit azzal, hogy a 44-es ruhaméretű  Ashley Graham plus-size-modell bájait bikiniben csodálhatja meg a kedves olvasó.

Ashley Graham

 Ez komoly változás az eddigi gyakorlathoz képest és talán része annak a folyamatnak, amelyben Barbie-nak is hirtelen emberi formája és széles csípője lett. Graham eddig is látható volt már a "Sports Illustrated" - ben, de akkor csak egy reklámkampányban. Most viszont a rendes kiadásban jelenik meg , szerkesztőségi cikkben.

Ashley Graham nyáriasan

 A 28 éves Ashley egyébként sem egy bizonytalan típus, hiszen azt vallja, hogy a legfontosabb aranyszabály, amit követ, az önbizalom. Köszönetet is mondott mindenkinek, aki tett azért, hogy méretes bájai apró bikinitől takarva ejthessék ámulatba a férfi és női közönséget.

  A  nebraskai modell Lincolnból már eddig is többre vágyott, minthogy egyszerűen ruhákat mutasson be. Magát "testaktivistának" értelmezve egyszerre szeretné a divat megszokott világát felkavarni és vitát gerjeszteni a szépség értelmezéséről .

Fashion Week ,Milánó,2014

Katy Hansz,Robyn Lawley,Candice Huffine,Jennie Runk,Tara Lynn,Lizzie Miller, Alessandra Garcia

 A Lane Bryant  a  "The body" - nak elnevezett kampányt egyébként érdekesen magyarázta. " A különböző médiumokban a nagy ruhaméretű nők mindig ugyanolyan szereotípiáját láthatjuk. Boldogtalan, kevésre becsüli magát, rosszul öltözött és nyilvánvalóan otthon tölti az estéit, ahol egy szebb életről álmodozik." Ezzel szemben a Lane Bryant a túlsúlyos nőt így szeretné láttatni :"Követi az új divattrendeket , ismert márkákat vásárol, ott a helye a divatlapokban, a boxringben harcol és a nők szószólója mindenhol."

Haylay Hasselhoff, David Hasselhoff lánya is plus-size-modell

  Lehet. Annyi biztos, hogy a női ideál az évszázadok, évezredek során nem kevésszer változott.   Sőt pár napja olvashattuk, hogy egy vizsgálat eredménye szerint a kövér emberek is lehetnek makkegészségesek.

 Hogy a kövér nő, vagy a kövér ember lesz-e a jövő ideálja ?

Nehéz megmondani . De ahogy a dolgok állnak , még ez sem kizárt.

De csak remélni tudom, hogy nem lesz kötelező.

 Nem ilyenek, de hasonlók lesznek egyébként a bikinis képek....

11 Tovább

Ha meglátod , papért kiáltasz

 Mivel mindenkinek van világszövetsége, így nem meglepő, hogy az esküvői fotósoknak is van egy. Így az sem szokatlan, hogy évente rendeznek egy  versenyt a saját képeikből, amelyet javarészt saját maguk nyernek meg a különböző kategóriában, amelyekből elég sok van, hogy jusson szinte mindenkinek.Tegyük hozzá, nem érdemtelenül, mert a képek tényleg nagyon jók. Mint ezek

Pierre Bomfim Pernambuco Brazília

Ken Pak Washington

Fabio Mirulla Firenze Olaszország

Hendra Lesmana Dzsakarta Indonézia

Phil Nunez Newscatle Anglia

Susan Eikenaar Utrecht Hollandia

Szymon Nykiel Krakkó Lengyelország

Tim és Angela Chin Montréal Kanada

Vinicius Matos Belo Horizonte Brazília

Alessandro Kolla   Massa Olaszország  / figyeld a botot ! /

David Thiodorus Szurabaya  Indonézia

Dee Green és Tracy Taylor  Tokio Japán

Dennies Bertie Cabo San Lucas Mexikó

Gabriel Matei Bukarest Románia

Georgij Kehajov Szófia Bulgária

Konsztantyin Jeremejev Szentpétervár

Nicola Nesi Como Olaszország

Raman El Atiaoui Frankfurt Németország

Rafael Ranosi Sao Paulo Brazília

Reese Allan, Dél-Karolina  Amerikai Egyesült Államok

Ariel Novak Buenos Aires Argentína

Brian Callaway  Los Angeles Amerikai Egyesült Államok

Felipe Fuentez  Santiago de Chile  ChileGerhard Nel Hága Hollandia

6 Tovább

Négy babyt ágyba dugni..egyszerre !


 Corrie-Lynn White gyakorló édesanya a kanadai Ontarioban  és mint a felvétel mutatja, kötélidegzetű életművész. A férje vette filmre, ahogyan a négy picit átöltözteti, hogy ágyba dughassa őket. Eddig 43 millió netbámészkodó  látta a képeket világszerte, ne hagyd ki te sem...:-)

14 Tovább

Hosszú a gyűrűsujjad ? Akkor félrelépsz !

 Még az is mindegy, hogy férfi vagy-e, vagy nő. Minél hosszabb a gyűrűsujjad a mutatóujjadhoz képest, annál inkább hajlamos vagy a félrelépésre.

 Míg más élőlények a természetüknél fogva vagy monogámok vagy polygámok, az emberek két csoportra oszlanak. Egy részük képes hűséges lenni, a másik nem.

 Ezt támasztja alá  az Oxford University és a Northumbria University kutatóinak tanulmánya is, amely "Biology Letters" c. tudományos szaklapban jelent meg. A vizsgálat során 585 brit és amerikai nőt és férfit kérdeztek meg és megmérték 1314 brit férfi és nő gyűrűsujjának illetve mutatóujjának a hosszát is. Már korábbi kutatások is megerősítették, hogy ennek a két ujjnak a hossza elárulja, milyen mennyiségű tesztoszteronnak volt kitéve az embrió az anyaméhben. Minél hosszabb a gyűrűsujj a mutatóujjhoz képest, annál nagyobb volt a tesztoszteron mennyisége.

 A magas tesztoszteronszint a polygám magatartás jele,vagyis a félrelépésre való hajlamé. A tanulmány szerint a férfiak 57 százaléka tartozik a poligám, vagyis félrelépő csoportba, míg értelemszerűen 43 százalékuk a hűségesek közé. A nőknél fordított az arány: 43 százalékuk keresi a kalandot, 57 százalékuk inkább hűséges.

 Bár a brit tudósok vizsgálati eredményei megállják a helyüket, Robin Dunbar oxfordi kutató elmondta a Daily Telegrahpnak, hogy az emberi viselkedést ezen kívül más is alakítja, így a szociális környezet és az élettapasztalat is.

 De azért mind a nőknél, mind a férfiaknál nem árt, ha a biztonság kedvéért ránéznek a párjuk ujjaira....:-)

8 Tovább

Menekültek a vigalmi negyedben

  Sokan talán mosolyognak az eseten, de végül is csak azt jelzi, hogy a németek minden szabad helyet igyekeznek felhasználni az elképesztő számban érkező menekültel elszállásolására. Így lehetett az, hogy a bajorországi Siegenburg településen szerződést kötöttek a helyi bordély tulajdonosával az emeleti helyiségek kibérléséről, ahol kilenc menekült férfit helyeztek el.

 Még jó, mondta kicsit szarkasztikusan  a polgármester, Johann Bergermeier, hogy a járási hivatal csak férfiakat helyezett el az emeleti helyiségekben és nem kisgyerekes családokat.  Ugyanis ahhoz, hogy a menekültek eljussanak a szobáikba, minden alkalommal keresztül kell menniük  bordélyon.

 A falusiak persze szórakoznak a helyzeten és azt mondják, a menekültek biztos otthonosan érzik magukat ebben a környezetben, de a kilenc férfi egyáltalán nem így látja a dolgot. Sőt azt is elismerték, hogy csak egy idő után esett le nekik, milyen lokálon kell mindig keresztül menniük a Cafe Atlantisban, mert egy idő után feltűnt nekik a lányok állandóan  lenge öltözete.

  Persze, ha akarnának, sem tudnának elköltözni, mert a járási hivatal ragaszkodik a nehezen megszerzett lakótérhez. Abdulmaseeh Entakly, az egyik menekült azt mondta a sajtónak, ha több évnyi háborút és a menekülést túl élték, akkor ezt is elviselik, de azért kicsit szégyellik is magukat a faluban, mert azt hihetnék, hogy jól érzik magukat a bordélyban.

  Így néz ki Siegenburg a levegőből...

 

7 Tovább

cubalibre

blogavatar

Ki tudja, hogyan változik holnap a tegnap. Esély mindenesetre van rá.

Utolsó kommentek