Luisa Fernanda Urrea rendőrnő Kolumbiában. Néhány napja egy riasztás után La Marinában egy  kitett gyermek miatt kaptak riasztást és rögtön a helyszínre siettek a kollégájával. Luisa Fernanda, aki nem sokkal azelőtt maga is anyuka lett, azonnal felismerte, hogy az alig néhány órás baby életveszélyben van, nem sokat habozott és megszoptatta a kicsit.

Ha nem teszi, a félreeső, erdős területen a kislány  talán nem is élte volna meg, hogy megérkezzen a mentő és kórházba kerüljön, ahol ellátták a sérüléseit és a köldökzsinór maradványait is eltávolították.

  Urrea természetesnek tartja, hogy megszoptatta a kicsit és csak annyit mondott, hogy minden más anyuka is csak azt tette volna, amit ő. Láttam, hogy  rossz állapotban van és éhes, ez volt a természetes", mondta a rendőrnő. Mindenesetre semmit sem bízott a véletlenre, egészen a kórházig kísérte a babát.

 Hogy ki a gyemek anyja, még nem tudják, de a Kolumbiai Családsegítő Központ vezetője, Jhon Arley Murillo elmondta, hogy az anyát halált okozó testi sértés miatt is beperelhetik, ha az államügyész a vádat indokoltnak látja.

 Luisa Fernanda Urrea mindenesetre megmentette egy ember életét.

 Olyan módon, hogy az szinte teljesen elképzelhetetlen és valószínűtlen. De igaz.